Nejčtenější články

Zdravé halloweenské recepty, které děti milují

Ne hladu: Andrea Pospíšil Jakešová , 15.09.2024

Halloween nemusí být jen o sladkostech. Připravte dětem zábavné a zároveň výživné dobroty, které perfektní pro každou halloweenskou party. Objevte tipy na strašidelné recepty, které zaujmou nejen děti, ale i dospělé!

Jak udělat z polévky vyvážené jídlo, které zasytí?

Ne hladu: Lucie Ščotková , 18.10.2024

Podzimní sychravé počasí přímo svádí k přípravě horké polévky jako hlavního jídla. Obzvláště ty husté a krémové jsou v chladném období nejoblíbenější.

Daniel Bureš: Nový šéfkuchař V Zátiší o Hell's Kitchen, kariéře a životě mimo kuchyni

Kateřina Hýlová , 24.09.2024

V novém díle podcastu Špetka chuti jsme si povídali s Danielem Burešem, novým šéfkuchařem restaurace V Zátiší. Zjistíte, jaké to bylo v Hell's Kitchen, jak se dostal ke kuchařině a čemu se věnuje ve volném čase.

Více příspěvků

Zažijte u nás

Nechte se inspirovat

Recept na zimní kimchi: Posilněte imunitu touto fermentovanou dobrotou

Kristina Zábrodská , 01.11.2024

Zima se neúprosně blíží, a tak je čas myslet nejen na pohodlí, ale i na to, jak posílit naši imunitu. Jak na to?

Tipy someliéra: Jaké víno vybrat k vánočnímu stolu

Kateřina Hýlová , 29.10.2024

Vánoce jsou období plné radosti, lásky a... rozhodování o tom, co dát na stůl. Pokud si lámete hlavu nad tím, co vybrat ke kaprovi nebo třeba co pít celý den, abyste ustáli nápor celé rodiny, jste na správném místě!

Hibi Ramadan o Hell's Kitchen, arabských kořenech a jídle jako lásce

Kateřina Hýlová , 23.10.2024

V nejnovějším dílu podcastu jsme si povídali s Hibi Ramadan. Hibi můžete znát z televizních show MasterChef Česko nebo aktuálně vysílané Hell's Kitchen Česko.

Kateřina Hýlová píše o jídle jako Carrie o lásce aneb Sex and the City na talíři

Petra Jehne , 19.10.2024

Nejnovější díl našeho podcastu je opravdu lahodný. Vyzpovídali jsme totiž Kateřinu Hýlovou, moderátorku našeho podcastu a dlouholetou autorku článků o jídle pro český Forbes. Zjistěte, jak se dostala k psaní a jak to má s vařením?

Kristína Nemčková o nejlepším jídle, vlastních pop upech a sociálních sítích

Kateřina Hýlová , 06.10.2024

Kristína Nemčková, v pouhých 23 letech má za sebou tolik zkušeností, co někteří kuchaři nenasbírají za celý život. Vaří od malička, od 12 buduje svůj brand na sociálních sítích a cílevědomě jde za svými sny, který si jeden po druhém plní.

Nejlepší vánoční večírek

Kristina Zabrodská , 27.09.2024

Ta nejžádanější místa je třeba rezervovat před letními prázdninami, ale nezoufejte, pokud ještě nemáte termín ani místo. Známe aktuální trendy a víme, jak zorganizovat nezapomenutelnou firemní party!

Rychlé a zdravé recepty na školní svačiny

Ne hladu: Lucie Ščotková , 16.09.2024

Připravit zdravou svačinu pro děti do školy nemusí být stresující. Vyzkoušejte tyto jednoduché recepty, které jsou nejen chutné, ale také plné výživných surovin. Ideální pro hektická rána, kdy času není nazbyt!

Více příspěvků