Nejčtenější články

Skutečně vejce zvyšují cholesterol v krvi?

Ne hladu: Veronika Pourová , 18.03.2025

Kdo si vyslechl od lékaře diagnózu vyšší hladiny cholesterolu v krvi, jistě narazil na doporučení omezit v jídelníčku vejce – ať už se na internetu dočetl, že jde o jednu z potravin obsahujících nejvíce cholesterolu a nebo šlo o doporučení rodinných příslušníků, zejména těch ze starší generace.

Jakub Přibyl o tom, co skrývá someliérství a proč nesnáší prosecco

Kateřina Hýlová , 31.01.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Jakuba Přibyla, nejlepšího českého someliéra současnosti a jednoho z nejlepších na světě vůbec.

Jarní seriál Fyzio Pilates s Paní Božskou!

Kateřina Hýlová , 02.04.2025

Spouštíme náš nový seriál Fyzio Pilates s Paní Božskou! Každé dva týdny přineseme nový díl, který vás provede krok za krokem cvičením zaměřeným na mobilitu, stabilitu a regeneraci těla. Pokud máte pocit, že po zimě je vaše tělo ztuhlé a plné napětí, náš seriál je tu pro vás!

Více příspěvků

Zažijte u nás

Nechte se inspirovat

Darina Křivánková o tom, jaké život přináší šance

Kateřina Hýlová , 08.05.2025

V novém díle našeho podcastu jsme přivítali Darinu Křivánkovou – novinářku, publicistku, bývalou šéfredaktorku magazínu Gurmet, ale hlavně ženu, která se nikdy nebála vykročit z komfortní zóny.

Utajená mise Düsseldorf

Kristina Zábrodská , 07.05.2025

Představení nového automobilu vždy obestírá tajemství a všichni zúčastnění musí pracovat jako sehraný tým v naprostém inkognitu. Zátiší Catering takhle připravil 10denní zážitkovou akci automobilky Volkswagen pro 11 000 obchodníků v Düsseldorfu.

Jana Jelič o kreativitě v kuchyni

Kateřina Hýlová , 24.04.2025

V nové epizodě podcastu jsme přivítali Janu Jelič – šéfkuchařku, kreativní mysl a jednu z mála výrazných žen na české gastronomické scéně.

Czechfoodie o životě food influencerky

Kateřina Hýlová , 17.04.2025

V nové epizodě našeho podcastu jsme si povídali s hostem, který sice zůstává v anonymitě, ale její instagramové jméno zná každý, kdo se zajímá o pražskou gastronomii – Czechfoodie.

První příkrmy krok za krokem

Bc. Barbora Holá , 11.04.2025

Doporučení většiny odborných společností je zavádět první příkrmy kolem 6. měsíce, kdy už je dítě fyzicky připraveno příkrmy jíst. Některé děti mohou však být připraveny i dříve. Příkrmy bychom ale neměli zavádět dříve než po ukončeném 4. měsíci. Zpočátku by také měly sloužit jen jako doplněk k mateřskému mléku.

Seznamte se s veganskými náhražkami masa: Jackfruit, seitan, tofu, tempeh, hrachový protein

Ing. Mgr. Veronika Pourová , 10.04.2025

Vegetariánství a veganství si za poslední roky získalo na popularitě. A alternativy masa už dávno nejsou jen o sóje a seitanu. Kromě toho se díky internetu a sociálním sítím rozšířilo i mnoho užitečných a chutných tipů a receptů, jak si kterou náhražku masa připravit. Pojďme se společně podívat, jak si na tom jednotlivé masové alternativy stojí výživově!

Marek a Michal Borští ze Supernova Bakehouse nejen o croissantech

Kateřina Hýlová , 09.04.2025

V novém díle našeho podcastu jsme přivítali bratry Marka a Michala Borské, zakladatele pekárny Supernova Bakehouse, která se během krátké doby stala pojmem na pražské gastro scéně.

Více příspěvků