Nejčtenější články

Klání šéfkuchařů na Nova festivalu chutí

Kristina Zabrodská , 08.01.2025

Zažijte víkend plný hvězdných chutí! 18. a 19. ledna vám ti nejlepší čeští šéfkuchaři, včetně Ládi Vaníčka a Daniela Bureše, naservírují nejen mistrovská jídla, ale i jedinečnou podívanou. Kulinární souboje, výjimečné chutě a zážitky, na které nezapomenete!

Daniel Bureš: Nový šéfkuchař V Zátiší o Hell's Kitchen, kariéře a životě mimo kuchyni

Kateřina Hýlová , 24.09.2024

V novém díle podcastu Špetka chuti jsme si povídali s Danielem Burešem, novým šéfkuchařem restaurace V Zátiší. Zjistíte, jaké to bylo v Hell's Kitchen, jak se dostal ke kuchařině a čemu se věnuje ve volném čase.

Zdravé mrkvové muffiny pro děti: Rychlý recept na výváženou svačinu

Ne hladu: Barbora Holá , 03.09.2024

Hledáte zdravý recept na dětskou svačinu? Vyzkoušejte mrkvové muffiny, které jsou plné vitamínů, vlákniny a zdravých tuků.

Více příspěvků

Zažijte u nás

Nechte se inspirovat

Zdeněk Křížek - z kuchyně Mandarin Oriental k vytváření nových konceptů

Kateřina Hýlová , 11.02.2025

V nejnovějším díle našeho podcastu jsme přivítali šéfkuchaře Zdeňka Křížka, jehož kulinářská cesta je skutečně inspirativní.

Iveta Fabešová o tom, že život není vždycky sladký

Kateřina Hýlová , 11.02.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Ivetu Fabešovou, známou cukrářku a podnikatelku, která si prošla cestou plnou vzestupů i pádů.

Lukáš Hejlík (nejen) o gastromapě a jídle

Kateřina Hýlová , 07.02.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Lukáše Hejlíka, herce, moderátora a hlavně tvůrce Gastromapy, která už přes 12 let mapuje gastro podniky v Česku.

Jakub Přibyl o tom, co skrývá someliérství a proč nesnáší prosecco

Kateřina Hýlová , 31.01.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Jakuba Přibyla, nejlepšího českého someliéra současnosti a jednoho z nejlepších na světě vůbec.

Biohacking: Které výživové hacky mají skutečně smysl?

Veronika Pourová , 29.01.2025

Biohacking je přístup k životnímu stylu, který zahrnuje využívání nejrůznějších technik a trategií pro optimalizaci a maximalizaci tělesného a duševního výkonu.

Zdeněk Hýbl a Ondřej Štoksa z Candy Cane Coffee o tom, proč by u nás káva měla stát dvojnásobek

Kateřina Hýlová , 18.01.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme se ponořili do světa kávy a pozvali si Ondru Štoksu a Zdeňka Hýbla z pražírny Candy Cane Coffee.

Richard Bielik o své kulinářské cestě, michelinských zkušenostech a jeho vizi pro Alcron

Kateřina Hýlová , 14.01.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Richarda Bielika, šéfkuchaře legendární restaurace Alcron v Praze. Richardova kulinářská cesta začala na rodném Slovensku a vedla přes renomované pražské hotely a restaurace, jako jsou Mandarin Oriental, The Grand Mark, Augustine či Le Palais, až do michelinské restaurace Kitchen W8 v Londýně a zpátky do pražské La Bottega Tusarova, Café Lounge či Taro.

Více příspěvků