Nejčtenější články

Daniel Bureš: Nový šéfkuchař V Zátiší o Hell's Kitchen, kariéře a životě mimo kuchyni

Kateřina Hýlová , 24.09.2024

V novém díle podcastu Špetka chuti jsme si povídali s Danielem Burešem, novým šéfkuchařem restaurace V Zátiší. Zjistíte, jaké to bylo v Hell's Kitchen, jak se dostal ke kuchařině a čemu se věnuje ve volném čase.

Na zdraví! A šťastný nový rok!

Kristina Zábrodská , 06.11.2024

Jak se vyvíjely drinky pro slavnostní přípitek a čím si přiťuknout o letošních Vánocích?

Recept na dort k 1. narozeninám

Ne hladu: Andrea Pospíšil Jakešová , 05.04.2024

Připravte pro své nejmenší oslavence zdravý a chutný dort, který si společně užijete na jeho první narozeninové oslavě.

Více příspěvků

Zažijte u nás

Nechte se inspirovat

Taste of Prague o tom, co českému gastru ještě chybí

Kateřina Hýlová , 09.01.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Zuzku a Honzu Valentovy, známé jako Taste of Prague. Tito průkopníci food tours u nás už více než deset let ukazují převážně cizincům krásy české gastronomie a odhalují, že naše kuchyně nejsou jen knedlíky a guláš.

Užijte si zimu s chutí v restauracích Zátiší Group

Kristina Zabrodská , 08.01.2025

Po Třech králích začíná masopust – období hojnosti, hostin, masa a veselí. Užijte si ho na Zimním festivalu v restauracích Mlýnec a V Zátiší.

Vánoce v klidu

Kristina Zábrodská , 19.12.2024

Chcete si letos užít Vánoce bez stresu? Připravili jsme pro vás tipy, jak na klidné svátky plné pohody, radosti a dobrého jídla. Inspirujte se a užijte si ty nejlepší Vánoce.

Adam Rundus a Dorota Dostálová o jídle, kuchařce a životní rovnováze

Kateřina Hýlová , 11.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Adama Runduse, letošního vítěze ocenění Objev roku ve Food blog roku, a jeho partnerku Dorotu Dostálovou.

Maškrtnica o záludnostech pečení (nejen) chleba

Kateřina Hýlová , 05.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Julianu Fischerovou, kterou většina z nás zná jako Maškrtnici – průkopnici kváskového pečení chleba u nás.

Vánočka z kvásku: Krok za krokem k dokonalé chuti Vánoc s Maškrtnicí

Kateřina Hýlová , 03.12.2024

Domácí vánočka je symbolem českých Vánoc. S tímto receptem od Maškrtnice zvládnete připravit dokonalou vánočku z kvásku (nebo droždí), která nadchne svou chutí i vůní. Zjistěte, jak na ni krok za krokem, a užijte si kouzlo svátečního pečení.

Veronika Pourová z Ne hladu o tom, jak do vyvážené stravy patří fastfood

Kateřina Hýlová , 29.11.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Veroniku Pourovou, nutriční terapeutku a spoluzakladatelku poradny Ne hladu. Veronika bojuje za pravdu o jídle a vyvrací časté mýty o výživě.

Více příspěvků