Denisa Rybářová o zachraňování obědů a plýtvání

Kateřina Hýlová , 19.03.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme se podívali na jídlo, které by normálně skončilo v koši, a na to, jak ho můžeme zachránit.

Jarní restart tak trochu jinak = fyzio pilates s Paní Božskou

Kateřina Hýlová , 19.03.2025

Po dlouhé zimě, kdy tělo zahálí (ano, rozuměj lenoší), je čas dát mu to, co potřebuje – pohyb, regeneraci a nový příliv energie!

Skutečně vejce zvyšují cholesterol v krvi?

Veronika Pourová (článek) a Natálie Staroveská (recept) , 18.03.2025

Kdo si vyslechl od lékaře diagnózu vyšší hladiny cholesterolu v krvi, jistě narazil na doporučení omezit v jídelníčku vejce – ať už se na internetu dočetl, že jde o jednu z potravin obsahujících nejvíce cholesterolu a nebo šlo o doporučení rodinných příslušníků, zejména těch ze starší generace.

Když se vysoká gastronomie potká s divadlem. Jak bude vypadat gastro performance BEEF?

Kateřina Hýlová , 15.03.2025

Holešovická tržnice slaví 130 let, a to ve velkém stylu. V hlavní roli bude tento rok jídlo a pití, které bude vrcholit 20denním pop upem točícím se právě kolem jídla. Ochutnat budete mimochodem moci i dort, co upekli pejsek a kočička. Hlavním tahákem bude ale BEEF, unikátní gastro performance.

Giang Ta o novém Taru i vietnamských bistrech

Kateřina Hýlová , 13.03.2025

V nejnovějším díle podcastu byl naším hostem Giang Ta, spolumajitel Taro Group. Se svým bratrem stojí za úspěšnými podniky jako Gao Den, Dian, Pho 100 a Taro.

Připravte si svojí dubajskou čokoládu

Kristina Zábrodská , 07.03.2025

Už jste tento hit internetu ochutnali? V Café Restaurant Václav v Mladé Boleslavi chutná hostům tak, že ji tu připravili i jako dort a podělí se s vámi o recept.

BEEF - jak se tvoří gastro performance

Kateřina Hýlová , 06.03.2025

V nejnovějším díle našeho podcastu jsme se ponořili do světa, kde se divadlo prolíná s gastronomií, abychom vám představili unikátní projekt BEEF.

Seznamte se, paní Božská! Kateřina Svobodová a fyzio pilates

Kateřina Hýlová , 05.03.2025

Seznamte se s Kateřinou Svobodovou – ženou, která v sobě spojuje sílu, vědu a ladnost pohybu. Jak už napovídá název fyzio pilates, propojuje principy fyzioterapie s účinností pilates.

Už to bublá, už to kvasí

Kristina Zábrodská , 04.03.2025

I špičkoví kuchaři se stále učí nové techniky, aby mohli naplno rozvíjet svou kreativitu a vymýšlet originální jídla. Naposledy se sešli na kurzu fermentace.

12345 ...