Daniel Bureš: Nový šéfkuchař V Zátiší o Hell's Kitchen, kariéře a životě mimo kuchyni

Kateřina Hýlová , 24.09.2024

V novém díle podcastu Špetka chuti jsme si povídali s Danielem Burešem, novým šéfkuchařem restaurace V Zátiší. Zjistíte, jaké to bylo v Hell's Kitchen, jak se dostal ke kuchařině a čemu se věnuje ve volném čase.

Tipy someliéra: Jaké víno vybrat k vánočnímu stolu

Kateřina Hýlová , 29.10.2024

Vánoce jsou období plné radosti, lásky a... rozhodování o tom, co dát na stůl. Pokud si lámete hlavu nad tím, co vybrat ke kaprovi nebo třeba co pít celý den, abyste ustáli nápor celé rodiny, jste na správném místě!

Vánočka z kvásku: Krok za krokem k dokonalé chuti Vánoc s Maškrtnicí

Kateřina Hýlová , 03.12.2024

Domácí vánočka je symbolem českých Vánoc. S tímto receptem od Maškrtnice zvládnete připravit dokonalou vánočku z kvásku (nebo droždí), která nadchne svou chutí i vůní. Zjistěte, jak na ni krok za krokem, a užijte si kouzlo svátečního pečení.

Holešovická Burza, nová “hospoda” od Zátiší

Kateřina Hýlová , 26.03.2024

Zátiší Group je už přes 30 let známá především pro svou fine diningovou úroveň. Svoji image ale začíná rozšiřovat o novinky. Od karlínského Pop Upu je to jen kousek přes štvanickou lávku k nově vznikajícímu projektu v Holešovicích, který má na svědomí Jan Šmelhaus, COO Zátiší Group.

Someliér Tomáš Novák o tom, s kterou (a jak velkou) lahví přežít Vánoce

Kateřina Hýlová , 18.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme si povídali s Tomášem Novákem, head someliérem Zátiší Group. A protože je před Vánoci, tak jsme se rozhodli tento díl vzít opravdu odlehčeně.

Maškrtnica o záludnostech pečení (nejen) chleba

Kateřina Hýlová , 05.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Julianu Fischerovou, kterou většina z nás zná jako Maškrtnici – průkopnici kváskového pečení chleba u nás.

Hibi Ramadan o Hell's Kitchen, arabských kořenech a jídle jako lásce

Kateřina Hýlová , 23.10.2024

V nejnovějším dílu podcastu jsme si povídali s Hibi Ramadan. Hibi můžete znát z televizních show MasterChef Česko nebo aktuálně vysílané Hell's Kitchen Česko.

Láďa Vaníček o šikaně v kuchyni, práci šéfkuchaře i trendech ve vaření

Kateřina Hýlová , 14.10.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme si povídali se šéfkuchařem restaurace Mlýnec, Láďou Vaníčkem. Už jako malý se obával, že mu nikdo pořádně neuvaří, tak vzal věci do vlastních rukou a stal se kuchařem.

Marek Všelicha o tom, co dělá skvělý servis

Kateřina Hýlová , 22.11.2024

V novém díle podcastu jsme přivítali Marka Všelichu, nového manažera restaurace V Zátiší, který s sebou přináší zkušenosti z celého světa.