Daniel Bureš: Nový šéfkuchař V Zátiší o Hell's Kitchen, kariéře a životě mimo kuchyni

Kateřina Hýlová , 24.09.2024

V novém díle podcastu Špetka chuti jsme si povídali s Danielem Burešem, novým šéfkuchařem restaurace V Zátiší. Zjistíte, jaké to bylo v Hell's Kitchen, jak se dostal ke kuchařině a čemu se věnuje ve volném čase.

Holešovická Burza, nová “hospoda” od Zátiší

Kateřina Hýlová , 26.03.2024

Zátiší Group je už přes 30 let známá především pro svou fine diningovou úroveň. Svoji image ale začíná rozšiřovat o novinky. Od karlínského Pop Upu je to jen kousek přes štvanickou lávku k nově vznikajícímu projektu v Holešovicích, který má na svědomí Jan Šmelhaus, COO Zátiší Group.

Kam na snídani v Praze

Kateřina Hýlová , 05.02.2024

Ať už patříte mezi ranní ptáčata, nebo preferujete pozdější vstávání, určitě oceníte snídani, kterou za vás připraví někdo jiný.

Nevíte co s jahodami? Zkuste jahodové daiquiri!

Kateřina Hýlová , 28.05.2024

Jahodová sezóna dorazila letos o něco dřív. Užijte si knedlíky, marmelády, koláče a hlavně zkuste jahodové daiquiri.

Italská legenda jménem Negroni

Kateřina Hýlová , 26.08.2024

Pokud existuje jeden koktejl, který si zaslouží titul "legendární", je to bezpochyby Negroni.

Hledáte ten pravý dárek na Den matek?

Kateřina Hýlová , 27.04.2024

Máme 3 tipy, jeden z nich vás nebude nic stát!

Tomáš Ngoc o zákulisí michelinské restaurace

Kateřina Hýlová , 13.09.2024

Tomáš Ngoc, talentovaný Moravák, který se vydal za svým snem až do Londýna, dnes vede prestižní restauraci Story, která získala dvě michelinské hvězdy.

Vánočka z kvásku: Krok za krokem k dokonalé chuti Vánoc s Maškrtnicí

Kateřina Hýlová , 03.12.2024

Domácí vánočka je symbolem českých Vánoc. S tímto receptem od Maškrtnice zvládnete připravit dokonalou vánočku z kvásku (nebo droždí), která nadchne svou chutí i vůní. Zjistěte, jak na ni krok za krokem, a užijte si kouzlo svátečního pečení.

Kam pro chleba v Praze

Kateřina Hýlová , 03.05.2024

Vybrali jsme místa v různých koutech Prahy, abyste pro ten svůj nemuseli moc daleko.