Marek Všelicha o tom, co dělá skvělý servis

Kateřina Hýlová , 22.11.2024

V novém díle podcastu jsme přivítali Marka Všelichu, nového manažera restaurace V Zátiší, který s sebou přináší zkušenosti z celého světa.

Láďa Vaníček o šikaně v kuchyni, práci šéfkuchaře i trendech ve vaření

Kateřina Hýlová , 14.10.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme si povídali se šéfkuchařem restaurace Mlýnec, Láďou Vaníčkem. Už jako malý se obával, že mu nikdo pořádně neuvaří, tak vzal věci do vlastních rukou a stal se kuchařem.

Daniel Bureš: Nový šéfkuchař V Zátiší o Hell's Kitchen, kariéře a životě mimo kuchyni

Kateřina Hýlová , 24.09.2024

V novém díle podcastu Špetka chuti jsme si povídali s Danielem Burešem, novým šéfkuchařem restaurace V Zátiší. Zjistíte, jaké to bylo v Hell's Kitchen, jak se dostal ke kuchařině a čemu se věnuje ve volném čase.

Italská legenda jménem Negroni

Kateřina Hýlová , 26.08.2024

Pokud existuje jeden koktejl, který si zaslouží titul "legendární", je to bezpochyby Negroni.

Nejkrásnější výhledy na Karlův most aneb turistou ve vlastním městě

Kateřina Hýlová , 22.06.2024

Pojďme si přiznat, že se příliš turistickým místům spíše vyhýbáme, než abychom se proplétali davy. Není nad to se ale někdy zastavit a stát se turistou ve vlastním městě, zvednout hlavu a připomenout si, jak krásná Praha umí být.

Holešovická Burza, nová “hospoda” od Zátiší

Kateřina Hýlová , 26.03.2024

Zátiší Group je už přes 30 let známá především pro svou fine diningovou úroveň. Svoji image ale začíná rozšiřovat o novinky. Od karlínského Pop Upu je to jen kousek přes štvanickou lávku k nově vznikajícímu projektu v Holešovicích, který má na svědomí Jan Šmelhaus, COO Zátiší Group.

Víkendový brunch s proseccem nebo rovnou šampaňským

Kateřina Hýlová , 13.03.2024

Brunch je přesně ten typ jídla, který do sebe schová všechno od perfektních vajíček po několikachodové menu. A upřímně, víkendový brunch milujeme snad všichni a dokážeme na něm strávit hodiny. K tomu mimosa nebo šampaňské a o povedený víkendový zážitek je postaráno.

Novinka ze Zátiší! Pop Up, kde se fast food potkává s fine diningem

Kateřina Hýlová , 06.03.2024

V srdci pražského Karlína, moderní a dynamické čtvrti a zároveň foodie destinaci, jsme otevřeli náš nový Pop Up ze Zátiší! Revoluční gastronomický koncept a unikátní fúze toho nejlepšího z fast foodu a fine diningu.

Top místa pro Valentýnskou večeři ve městě i na zámku

Kateřina Hýlová , 29.01.2024

Pokud patříte mezi fanoušky svátku zamilovaných, je valentýnský večer skvělou příležitostí, jak si užít skvělé jídlo, pití a nechat se opít romantickou atmosférou. Vybrali jsme pro vás pár tipů, které by se mohly hodit.