Jak na udržitelný catering na konferenci: Inspirace od Holek z Marketingu

Soňa Klepek Jonášová , 16.07.2024

Na konferenci #HolkyzMarketingu jsme v Zátiší přistoupili k tvorbě menu s cílem maximalizovat jeho originalitu, ale i udržitelnost.

Co patří do kompostu? Můžou tam šlupky od pomeranče?

Soňa Klepek Jonášová , 25.06.2024

Každý český občan vyprodukuje ročně zhruba 100 kilogramů bioodpadu. A má-li k tomu domácnost se zahradou, jedná se už o solidní množství materiálu, kterým je velká škoda plýtvat.

Začali jsme měřit svou uhlíkovou stopu: U zaměstnanců je klíčová doprava

Soňa Klepek Jonášová , 30.05.2024

Změřit si svoji uhlíkovou stopu je prvním krokem k rozhodnutí, kterým směrem v rámci strategie k vyšší míře udržitelnosti udělat první kroky.

Měření uhlíkové stopy v praxi Zátiší Group

Soňa Klepek Jonášová , 20.05.2024

Udržitelnost a ekologická stopa jsou dnes na jazyku téměř každého, kdo se zajímá o budoucnost naší planety. A jak ukazuje podcast s lídry Zátiší Group, tato témata jsou nyní prioritou i ve světě restaurací a cateringových služeb.