Klání šéfkuchařů na Nova festivalu chutí

Kristina Zabrodská , 08.01.2025

Zažijte víkend plný hvězdných chutí! 18. a 19. ledna vám ti nejlepší čeští šéfkuchaři, včetně Ládi Vaníčka a Daniela Bureše, naservírují nejen mistrovská jídla, ale i jedinečnou podívanou. Kulinární souboje, výjimečné chutě a zážitky, na které nezapomenete!

Etiketa v restauraci

Kristina Zábrodská , 26.05.2024

Jak se správně chovat v restauraci vysvětluje expert na etiketu Libor Neuwirth.

Užijte si zimu s chutí v restauracích Zátiší Group

Kristina Zabrodská , 08.01.2025

Po Třech králích začíná masopust – období hojnosti, hostin, masa a veselí. Užijte si ho na Zimním festivalu v restauracích Mlýnec a V Zátiší.

Holešovická Burza, nová “hospoda” od Zátiší

Kateřina Hýlová , 26.03.2024

Zátiší Group je už přes 30 let známá především pro svou fine diningovou úroveň. Svoji image ale začíná rozšiřovat o novinky. Od karlínského Pop Upu je to jen kousek přes štvanickou lávku k nově vznikajícímu projektu v Holešovicích, který má na svědomí Jan Šmelhaus, COO Zátiší Group.

Zátiší Group oživuje Holešovickou tržnici s novým konceptem Burza

Kristina Zábrodská , 09.02.2023

Společnost Zátiší Group s radostí oznamuje výhru v tendru na nový gastronomický koncept Burza v Holešovické tržnici. Cílem je proměnit tržnici v pulsující centrum kultury a gastronomie.

Už jste v klubu gurmánů?

Kristina Zábrodská , 07.08.2024

Zátiší Gourmet Club se po 25 letech proměnil a nabízí svým členům nové výhody v restauracích Mlýnec a V Zátiší. Věrní zákazníci se mohou těšit na dárkové wowchery a slevy až 20 %.

Novinka ze Zátiší! Pop Up, kde se fast food potkává s fine diningem

Kateřina Hýlová , 06.03.2024

V srdci pražského Karlína, moderní a dynamické čtvrti a zároveň foodie destinaci, jsme otevřeli náš nový Pop Up ze Zátiší! Revoluční gastronomický koncept a unikátní fúze toho nejlepšího z fast foodu a fine diningu.

Michelinská hvězda V Zátiší

Kristina Zábrodská , 10.10.2023

Šéfkuchař Baptiste Renouard vzal hosty do svého dětství a v týmu se cítil jako doma.

Víkendový brunch s proseccem nebo rovnou šampaňským

Kateřina Hýlová , 13.03.2024

Brunch je přesně ten typ jídla, který do sebe schová všechno od perfektních vajíček po několikachodové menu. A upřímně, víkendový brunch milujeme snad všichni a dokážeme na něm strávit hodiny. K tomu mimosa nebo šampaňské a o povedený víkendový zážitek je postaráno.