Když se vysoká gastronomie potká s divadlem. Jak bude vypadat gastro performance BEEF?

Kateřina Hýlová , 15.03.2025

Holešovická tržnice slaví 130 let, a to ve velkém stylu. V hlavní roli bude tento rok jídlo a pití, které bude vrcholit 20denním pop upem točícím se právě kolem jídla. Ochutnat budete mimochodem moci i dort, co upekli pejsek a kočička. Hlavním tahákem bude ale BEEF, unikátní gastro performance.

Už to bublá, už to kvasí

Kristina Zábrodská , 04.03.2025

I špičkoví kuchaři se stále učí nové techniky, aby mohli naplno rozvíjet svou kreativitu a vymýšlet originální jídla. Naposledy se sešli na kurzu fermentace.

Stále zářící hvězdy

Kristina Zábrodská , 28.02.2025

Restaurace V Zátiší a Mlýnec pravidelně dostávají vysoká gastronomická ocenění od odborníků i veřejnosti. Už přes dvacet let!

Top místa pro Valentýnskou večeři ve městě i na zámku

Kateřina Hýlová , 31.01.2025

Pokud patříte mezi fanoušky svátku zamilovaných, je valentýnský večer skvělou příležitostí, jak si užít skvělé jídlo, pití a nechat se opít romantickou atmosférou. Vybrali jsme pro vás pár tipů, které by se mohly hodit.

Užijte si zimu s chutí v restauracích Zátiší Group

Kristina Zabrodská , 08.01.2025

Po Třech králích začíná masopust – období hojnosti, hostin, masa a veselí. Užijte si ho na Zimním festivalu v restauracích Mlýnec a V Zátiší.

Klání šéfkuchařů na Nova festivalu chutí

Kristina Zabrodská , 08.01.2025

Zažijte víkend plný hvězdných chutí! 18. a 19. ledna vám ti nejlepší čeští šéfkuchaři, včetně Ládi Vaníčka a Daniela Bureše, naservírují nejen mistrovská jídla, ale i jedinečnou podívanou. Kulinární souboje, výjimečné chutě a zážitky, na které nezapomenete!

Nejlepší vánoční večírek

Kristina Zábrodská , 27.09.2024

Ta nejžádanější místa je třeba rezervovat před letními prázdninami, ale nezoufejte, pokud ještě nemáte termín ani místo. Známe aktuální trendy a víme, jak zorganizovat nezapomenutelnou firemní party!

Už jste v klubu gurmánů?

Kristina Zábrodská , 07.08.2024

Zátiší Gourmet Club se po 25 letech proměnil a nabízí svým členům nové výhody v restauracích Mlýnec a V Zátiší. Věrní zákazníci se mohou těšit na dárkové wowchery a slevy až 20 %.

Začali jsme měřit svou uhlíkovou stopu: U zaměstnanců je klíčová doprava

Soňa Klepek Jonášová , 30.05.2024

Změřit si svoji uhlíkovou stopu je prvním krokem k  rozhodnutí, kterým směrem se vydat v  rámci strategie k dosažení vyšší míře udržitelnosti.