Taste of Prague o tom, co českému gastru ještě chybí

Kateřina Hýlová , 09.01.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Zuzku a Honzu Valentovy, známé jako Taste of Prague. Tito průkopníci food tours u nás už více než deset let ukazují převážně cizincům krásy české gastronomie a odhalují, že naše kuchyně nejsou jen knedlíky a guláš.

Someliér Tomáš Novák o tom, s kterou (a jak velkou) lahví přežít Vánoce

Kateřina Hýlová , 18.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme si povídali s Tomášem Novákem, head someliérem Zátiší Group. A protože je před Vánoci, tak jsme se rozhodli tento díl vzít opravdu odlehčeně.

Adam Rundus a Dorota Dostálová o jídle, kuchařce a životní rovnováze

Kateřina Hýlová , 11.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Adama Runduse, letošního vítěze ocenění Objev roku ve Food blog roku, a jeho partnerku Dorotu Dostálovou.

Maškrtnica o záludnostech pečení (nejen) chleba

Kateřina Hýlová , 05.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Julianu Fischerovou, kterou většina z nás zná jako Maškrtnici – průkopnici kváskového pečení chleba u nás.

Veronika Pourová z Ne hladu o tom, jak do vyvážené stravy patří fastfood

Kateřina Hýlová , 29.11.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Veroniku Pourovou, nutriční terapeutku a spoluzakladatelku poradny Ne hladu. Veronika bojuje za pravdu o jídle a vyvrací časté mýty o výživě.

Marek Všelicha o tom, co dělá skvělý servis

Kateřina Hýlová , 22.11.2024

V novém díle podcastu jsme přivítali Marka Všelichu, nového manažera restaurace V Zátiší, který s sebou přináší zkušenosti z celého světa.

Daniel Feranec, alias Čo je Bratislava o rozdílech mezi Českem a Slovenskem

Kateřina Hýlová , 15.11.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali jednoho z nejvlivnějších slovenských food influencerů, Dana Ferance, alias Čo je Bratislava, známého také jako Čojenko.

Jakub Volek & Štěpán Vajrauch o zákulisí Zátiší cateringu

Kateřina Hýlová , 09.11.2024

V dalším díle podcastu jsme se vydali do světa cateringu. Pozvali jsme si 2 klíčové členy týmu Zátiší Catering, Kubu Volka a Štěpána Vajraucha, aby nás provedli tímto někdy opomíjeným, ale extrémně komplexním odvětvím gastronomie.

Hibi Ramadan o Hell's Kitchen, arabských kořenech a jídle jako lásce

Kateřina Hýlová , 23.10.2024

V nejnovějším dílu podcastu jsme si povídali s Hibi Ramadan. Hibi můžete znát z televizních show MasterChef Česko nebo aktuálně vysílané Hell's Kitchen Česko.

12