Daniel Bureš: Nový šéfkuchař V Zátiší o Hell's Kitchen, kariéře a životě mimo kuchyni

Kateřina Hýlová , 24.09.2024

V novém díle podcastu Špetka chuti jsme si povídali s Danielem Burešem, novým šéfkuchařem restaurace V Zátiší. Zjistíte, jaké to bylo v Hell's Kitchen, jak se dostal ke kuchařině a čemu se věnuje ve volném čase.

Tomáš Ngoc o zákulisí michelinské restaurace

Kateřina Hýlová , 13.09.2024

Tomáš Ngoc, talentovaný Moravák, který se vydal za svým snem až do Londýna, dnes vede prestižní restauraci Story, která získala dvě michelinské hvězdy.

Kateřina Kočičková alias Tři kopečky o zmrzlině, trendech a čemkoliv, co (ne)patří do kornoutku

Kateřina Hýlová , 29.06.2025

Venku to konečně vypadá jako léto, a tak jsme do nové epizody podcastu Špetka chuti pozvali tu nejpovolanější, když přijde na zmrzlinu – Kateřinu Kočičkovou, redaktorku magazínu Apetit a autorku blogu Tři kopečky. Kateřina už roky sleduje vše, co se v Česku i ve světě šustne kolem zmrzliny a ty nejlepší i hodnotí.

Udržitelnost v Zátiší cateringu v praxi

Kristina Zábrodská , 07.11.2023

V 2. díle podcastu o udržitelnosti si Soňa Klepek Jonášová povídá s Janem Šmelhausem, managing directorem Zátiší Group. Jeho tým denně připraví 2 - 3 akce, ročně se jedná o 800 až 1000 eventů. I malé opatření tak má velký dopad. Jaké konkrétní udržitelné kroky při každé akci dělají?

Kristína Nemčková o nejlepším jídle, vlastních pop upech a sociálních sítích

Kateřina Hýlová , 06.10.2024

Kristína Nemčková, v pouhých 23 letech má za sebou tolik zkušeností, co někteří kuchaři nenasbírají za celý život. Vaří od malička, od 12 buduje svůj brand na sociálních sítích a cílevědomě jde za svými sny, který si jeden po druhém plní.

Měření uhlíkové stopy v praxi Zátiší Group

Soňa Klepek Jonášová , 20.05.2024

Udržitelnost a ekologická stopa jsou dnes na jazyku téměř každého, kdo se zajímá o budoucnost naší planety. A jak ukazuje podcast s lídry Zátiší Group, tato témata jsou nyní prioritou i ve světě restaurací a cateringových služeb.

Jakub Přibyl o tom, co skrývá someliérství a proč nesnáší prosecco

Kateřina Hýlová , 31.01.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Jakuba Přibyla, nejlepšího českého someliéra současnosti a jednoho z nejlepších na světě vůbec.

Adam Rundus a Dorota Dostálová o jídle, kuchařce a životní rovnováze

Kateřina Hýlová , 11.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Adama Runduse, letošního vítěze ocenění Objev roku ve Food blog roku, a jeho partnerku Dorotu Dostálovou.

Marcel Jinoch o svém návratu do české gastronomie

Kateřina Hýlová , 04.09.2024

Marcel Jinoch, který opustil prestižní kariéru v New Yorku, je naším hostem v nejnovějším dílu podcastu. Podělil se o své zkušenosti v New Yorku, realitu návratu do Prahy a o nové projekty, na kterých pracuje.

12345 ...