V Zátiší: Ikona fine diningu udává trendy už přes 30 let

Kristina Zábrodská , 26.09.2025

Restaurace V Zátiší byla prvním pražským podnikem s mezinárodní kvalitou jídla, servisu i prostředí a nastavenou laťku stále zvyšuje. S novým interiérem představuje slovanské kořeny naší kuchyně a vtahuje hosty do příběhu.

Polévka z červené čočky pro děti i dospělé

Ne hladu: Veronika Pourová , 04.10.2023

Luštěniny jsou důležitým zdrojem vlákniny a bílkovin v našem jídelníčku, což je jeden z důvodů, proč je vhodné je zařazovat do jídelníčku již od útlého věku. Objevte recept na lahodnou čočkovou polévku.

Zdravé halloweenské recepty, které děti milují

Ne hladu: Andrea Pospíšil Jakešová , 15.09.2024

Halloween nemusí být jen o sladkostech. Připravte dětem zábavné a zároveň výživné dobroty, které perfektní pro každou halloweenskou party. Objevte tipy na strašidelné recepty, které zaujmou nejen děti, ale i dospělé!

Zdravé mrkvové muffiny pro děti: Rychlý recept na vyváženou svačinu

Ne hladu: Barbora Holá , 03.09.2024

Hledáte zdravý recept na dětskou svačinu? Vyzkoušejte mrkvové muffiny, které jsou plné vitamínů, vlákniny a zdravých tuků.

Nová éra V Zátiší: Slovanský kompas, vlastní pole a interiér, kde jídlo hraje hlavní roli

Kristina Zábrodská , 26.09.2025

Restaurace V Zátiší vstoupila do nové kapitoly. Pod vedením manažera Marka Všelichy a šéfkuchaře Daniela Bureše představuje moderní slovanskou kuchyni, jejímž základem jsou lokální suroviny, sezonnost a příběhy zakořeněné v naší kultuře. S vlastním polem, novým interiérem i důrazem na udržitelnost vznikl koncept, kde se gastronomie mění v jedinečný zážitek a host se stává součástí příběhu.

Mlýnec: Čtvrtstoletí na vrcholu

Kristina Zábrodská , 18.09.2025

Restaurace Mlýnec u Karlova mostu letos slaví 25 let. Dvakrát se jí prohnala povodeň, třikrát změnila interiér a stále sbírá gastronomická ocenění.

Adam Rundus a Dorota Dostálová o jídle, kuchařce a životní rovnováze

Kateřina Hýlová , 11.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Adama Runduse, letošního vítěze ocenění Objev roku ve Food blog roku, a jeho partnerku Dorotu Dostálovou.

Tipy na rychlé svačiny do školy

Ne hladu: Lucie Ščotková , 27.07.2024

Příprava zdravých svačin pro děti do školy může být někdy náročná, zvláště když ráno spěcháme. Přesto existuje mnoho jednoduchých a rychlých variant, které jsou chutné, výživné a dodají dětem energii na celý den. Zde je několik tipů, jak na to!

Nové V Zátiší: když jídlo hraje hlavní roli a interiér mu tvoří dokonalou scénu

Kateřina Hýlová , 13.08.2025

Restaurace V Zátiší prochází svou největší proměnou. A není to jen o novém interiéru, ale hlavně o celém konceptu. Kuchyně i atmosféra se posouvají směrem k moderně pojatému slovanskému duchu.

12345 ...