Nejlepší vánoční večírek

Kristina Zabrodská , 27.09.2024

Ta nejžádanější místa je třeba rezervovat před letními prázdninami, ale nezoufejte, pokud ještě nemáte termín ani místo. Známe aktuální trendy a víme, jak zorganizovat nezapomenutelnou firemní party!

Jak na udržitelný catering na konferenci: Inspirace od Holek z Marketingu

Soňa Klepek Jonášová , 16.07.2024

Na konferenci #HolkyzMarketingu jsme v Zátiší přistoupili k tvorbě menu s cílem maximalizovat jeho originalitu, ale i udržitelnost.

Nejlepší party roku

Kristina Zábrodská , 16.11.2023

Vánoční večírky pořádají všichni a hosté pak často stojí před složitým rozhodnutím, který si vybrat. Pozvěte je už teď na novoroční party. V lednu a v únoru se všichni rádi setkávají a skvělá akce perfektně zkrátí dlouhou chladnou zimu. Jak ji připravit tak, aby se stala nezapomenutelnou?

Udržitelnost v Zátiší cateringu v praxi

Kristina Zábrodská , 07.11.2023

V 2. díle podcastu o udržitelnosti si Soňa Klepek Jonášová povídá s Janem Šmelhausem, managing directorem Zátiší Group. Jeho tým denně připraví 2 - 3 akce, ročně se jedná o 800 až 1000 eventů. I malé opatření tak má velký dopad. Jaké konkrétní udržitelné kroky při každé akci dělají?

Zcela veganský kongres

Kristina Zábrodská , 28.10.2023

Zátiší Catering je průkopníkem udržitelnosti v gastronomii, ať už se jedná o sezonní lokální suroviny, správnou kalibraci porcí, ekologické krabičky pro odnos jídla domů, eliminaci plastů i zvyšování poměru vegetariánských pokrmů. Čistě veganský kongres však byl novou výzvou!