Jakub Přibyl o tom, co skrývá someliérství a proč nesnáší prosecco

Kateřina Hýlová , 31.01.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Jakuba Přibyla, nejlepšího českého someliéra současnosti a jednoho z nejlepších na světě vůbec.

Someliér Tomáš Novák o tom, s kterou (a jak velkou) lahví přežít Vánoce

Kateřina Hýlová , 18.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme si povídali s Tomášem Novákem, head someliérem Zátiší Group. A protože je před Vánoci, tak jsme se rozhodli tento díl vzít opravdu odlehčeně.

Tipy someliéra: Jaké víno vybrat k vánočnímu stolu

Kateřina Hýlová , 29.10.2024

Vánoce jsou období plné radosti, lásky a... rozhodování o tom, co dát na stůl. Pokud si lámete hlavu nad tím, co vybrat ke kaprovi nebo třeba co pít celý den, abyste ustáli nápor celé rodiny, jste na správném místě!

Vyznáte se v bublinkách? Prosecco, champagne, crémant, cava, sekt… čím se liší?

Kristina Zábrodská , 20.08.2024

Jiskřivé perlení, krémová pěna a charakteristický šum při nalévání i prvních doušcích. Nastává slavnostní okamžik, tady se slaví! Léto, láska, milé setkání, životní jubileum, výjimečná chvíle, začátek oběda či večeře… Vychlazené bublinky vám vždy zpříjemní den.