Od 8 do 10 hodin můžete přijít na snídani. Základ tvoří míchaná a sázená vejce, párky a tousty, které doplňuje studený snídaňový bar se sýry, salámy, pomazánkami, zeleninou, jogurty a müsli a sladký bar s pečivem. Dvakrát týdně servírují palačinky a krupicovou kaši. Každý den vydají zhruba 150–200 snídaní.
Obědy podávají od 11 do 14:30. Vybrat si můžete z masové a vegetariánské polévky, pěti hlavních chodů, tří příloh anebo si poskládáte svůj talíř ze salátového a vegetariánského bufetu. „Menu musí být vyvážené, trochu překvapit něčím novým a zároveň potěšit oblíbeným jídlem. Ta nejpopulárnější střídám v osmitýdenním rytmu. Připravujeme i tematické akce jako třeba zvěřinový týden, chřestový týden aj. Každý den máme jeden pokrm z české kuchyně, jeden ze světové, jednu specialitu šéfkuchaře – grilovaná masa, čerstvé ryby, burgery a další, a těstoviny, případně rizota či smažené nudle, které dokončujeme jako live show přímo před hostem,“ popisuje šéfkuchař Aleš Pelka, který na přání zákazníka zařadí i jídlo, na které má zrovna chuť a jinde ho třeba nedělají.