Menu vymýšlel od června ředitel Zátiší Cateringu Jan Šmelhaus. Hledal zajímavé veganské recepty i alternativy oblíbených světových pokrmů a skládal nové pokrmy podle vhodných surovin. Nakonec s šéfkuchaři Zátiší Cateringu vybral 45 jídel pro snídani, studenou i teplou, sladkou i slanou, dopolední i odpolední přestávku a oběd.
Den začali hosté cizrnovou omeletou s bramborami a rukolou, ovesnou kaší s karamelizovanými broskvemi, ořechy, kokosovými lupínky a javorovým sirupem, veganským banánovým chlebíčkem nebo tortillou s grilovanou zeleninou. K obědu se podávala například rajčatová polévka s bazalkou, udon nudle s tempehem a zeleninou, tofu kari se zelenými fazolkami, palak tofu s domácími těstovinami, rajčatový kuskus s grilovaným lilkem, dýňové ječné rizoto, zeleninová masala s rýží nebo čerstvé těstoviny s rajčatovou omáčkou. Nechyběly barevné zeleninové saláty ani dezerty, například panna cotta, mangový cheesecake, zmrzlina, čokoládový dort či makové koláčky.