alt-desktop

Czechfoodie o životě food influencerky

17.04.2025

Doba čtení: 3 min

V nové epizodě našeho podcastu jsme si povídali s hostem, který sice zůstává v anonymitě, ale její instagramové jméno zná každý, kdo se zajímá o pražskou gastronomii – Czechfoodie.

Tato food influencerka má přes 20 tisíc sledujících a na rozdíl od mnoha jiných netouží být vidět, ale raději nechává mluvit jídlo a místa, kam se vydává a která doporučuje. Na svém profilu sdílí tipy na podniky, které ji nadchnou, pečlivě si vybírá, kam zajde, a přestože je pro ni gastro „jen“ koníček, její doporučení mají velký dosah.

Pustit podcast

Poslechni si Špetku chuti s Czechfoodie!

Co všechno obnáší život food influencerky, která zůstává v anonymitě? Klikněte a zjistěte víc!

Pustit podcast

Pokud vás zajímá, jak to chodí v zákulisí food influencerství, co všechno se skrývá za krásnými fotkami jídla a proč mít vliv neznamená nutně být tváří značky, nenechte si tenhle díl ujít.
 

V podcastu jsme probrali, jak profil vznikl, jaký byl její první post a proč se rozhodla zůstat v anonymitě. Řešili jsme i to, jestli je v jejím světě potřeba být první v nově otevřeném podniku, jestli chodí na pozvání, co si myslí o spolupracích a kde se inspiruje. Czechfoodie se s námi podělila o svůj ideální food den i oblíbené podniky.
Mluvili jsme o vývoji gastro scény, trendech na sociálních sítích i o tom, co vlastně dělá úspěšný food post. A samozřejmě došlo i na doporučení podniků, které byste si neměli nechat ujít – ať už jste foodie nováček, nebo ostřílený znalec.

Tip na další podcast

Pustit podcast

Croissanty, které dobývají Prahu

Jak chutná podnikání ve dvou? Co stojí za dokonalým croissantem? Marek a Michal Borští o řemesle, designu a podnikatelském mindsetu.

Pustit podcast

Podobné články

Darina Křivánková o tom, jaké život přináší šance

Kateřina Hýlová , 08.05.2025

V novém díle našeho podcastu jsme přivítali Darinu Křivánkovou – novinářku, publicistku, bývalou šéfredaktorku magazínu Gurmet, ale hlavně ženu, která se nikdy nebála vykročit z komfortní zóny.

Jana Jelič o kreativitě v kuchyni

Kateřina Hýlová , 24.04.2025

V nové epizodě podcastu jsme přivítali Janu Jelič – šéfkuchařku, kreativní mysl a jednu z mála výrazných žen na české gastronomické scéně.

Marek a Michal Borští ze Supernova Bakehouse nejen o croissantech

Kateřina Hýlová , 09.04.2025

V novém díle našeho podcastu jsme přivítali bratry Marka a Michala Borské, zakladatele pekárny Supernova Bakehouse, která se během krátké doby stala pojmem na pražské gastro scéně.