alt-desktop

Daniel Bureš: Nový šéfkuchař V Zátiší o Hell's Kitchen, kariéře a životě mimo kuchyni

24.09.2024

Doba čtení: 4 min

V novém díle podcastu Špetka chuti jsme si povídali s Danielem Burešem, novým šéfkuchařem restaurace V Zátiší. Zjistíte, jaké to bylo v Hell's Kitchen, jak se dostal ke kuchařině a čemu se věnuje ve volném čase.

V dalším díle podcastu jsme si povídali s novým šéfkuchařem restaurace V Zátiší, sedmadvacetiletým Danem Burešem.

Kuchařina nebyla jeho vysněnou prací, ale spíš praktickou volbou. Zpočátku ho to moc nebavilo a vaření sloužilo k vydělání peněz.


Brzy mu ale došlo, že v tom podle jeho vlastních slov bude asi dobrý a vášeň pro vaření si postupně našel. Získal zkušenosti ve vyhlášených podnicích jako je Pizza Nuova, La Finestra, Bellevue nebo jako šéfkuchař malostranské restaurace Pastař. Restaurace V Zátiší se pod jeho vedením začíná měnit od letošního září.


Pustit podcast

Jak Daniel do kuchyně přišel

Objevte kariérní cestu šéfkuchaře V Zátiší, Daniela Bureše, kterého aktuálně můžete vidět v Hell’s Kitchen.

Pustit podcast

Dan s námi sdílel příběhy nejen ze své profesní dráhy, ale také to, jakým výzvám v životě čelil, ať už při nelehkém vyrůstání nebo v televizní show Hell's Kitchen. Dozvěděli jsme se i víc o jeho lásce k MMA a autům.



Dan mluví o svém přístupu k jídlu a kuchařskému stylu, o tom, co ho charakterizuje jako šéfkuchaře a zda má v plánu otevřít vlastní restauraci. Prozradil, jestli vaří i doma, co si v restauraci nikdy neobjedná, nebo kam rád zajde, když má chvíli volno od vlastní kuchyně.

Pustit podcast.


Tip na další podcast


Pustit podcast

Zákulisí michelinské kuchyně s Tomášem Ngocem

Objevte Tomášovu cestu z Moravy k michelinu v Londýně a jeho tipy z dvouhvězdičkové kuchyně.

Pustit podcast

Podobné články

Kristína Nemčková o nejlepším jídle, vlastních pop upech a sociálních sítích

Kateřina Hýlová , 06.10.2024

Kristína Nemčková, v pouhých 23 letech má za sebou tolik zkušeností, co někteří kuchaři nenasbírají za celý život. Vaří od malička, od 12 buduje svůj brand na sociálních sítích a cílevědomě jde za svými sny, který si jeden po druhém plní.

Podcast Špetka chuti ze Zátiší: Tomáš Ngoc o zákulisí michelinské restaurace

Kateřina Hýlová , 13.09.2024

Tomáš Ngoc, talentovaný Moravák, který se vydal za svým snem až do Londýna, dnes vede prestižní restauraci Story, která získala dvě michelinské hvězdy.

Podcast Špetka chuti ze Zátiší: Marcel Jinoch o svém návratu do české gastronomie

Kateřina Hýlová , 04.09.2024

Marcel Jinoch, který opustil prestižní kariéru v New Yorku, je naším hostem v nejnovějším dílu podcastu. Podělil se o své zkušenosti v New Yorku, realitu návratu do Prahy a o nové projekty, na kterých pracuje.