V rozhovoru jsme se zaměřili na rozdíly mezi gastronomií v Česku a na Slovensku. Dan zmínil, že když hledá opravdu inspirativní kulinářský zážitek, raději si zajede do Prahy, kde najde množství kvalitních podniků koncentrovaných na jednom místě. Kávová a barová scéna ale v Bratislavě prý stojí za to, tak si musíme naplánovat poznávací cestu. Dozvěděli jsme se také, jak si vybírá místa, která hodnotí, a jestli dává i negativní recenze. Bavili jsme se o jeho vztahu k jídlu, o jeho nejoblíbenějších místech a (ne)zapomenutelných gastronomických zážitcích.
Dan prozradil, jaké spolupráce přijímá a jaké by naopak nikdy nevzal, aby zůstal autentický a respektovaný ve své komunitě. Pokud vás zajímá, jak vypadá svět food influencerů, rozdíly mezi slovenskou a českou gastronomií a jaké podniky by Dan doporučil v Bratislavě, určitě si tento díl nenechte ujít!