alt-desktop

Hibi Ramadan o Hell's Kitchen, arabských kořenech a jídle jako lásce

23.10.2024

Doba čtení: 10 min

V nejnovějším dílu podcastu jsme si povídali s Hibi Ramadan. Hibi můžete znát z televizních show MasterChef Česko nebo aktuálně vysílané Hell's Kitchen Česko.

Rodiče chtěli, aby z ní byla lékařka, studovala mezinárodní vztahy, a přesto si zvolila cestu gastronomie a v Plzni otevřela vlastní bistro s názvem Prostě bistro, ve kterém učí Čechy jíst hummus. Otevřeli jsme i témata spojená s arabskou kulturou a přetrvávajícími stigmaty.


Pustit podcast

Jak samu sebe vidí Hibi Ramadan?

Jak kombinuje svoji roli v bistru, práci na sociálních sítích a účinkování v televizi, jaké jídlo by mohla jíst pořád?

Pustit podcast

V podcastu jsme probrali, jak zvládá kombinovat svou roli v bistru s televizní osobností a food influencerkou (i když tohle označení nemá sama ráda). Jak buduje brand svůj na sociálních sítích a co s ní dělají hejty, se kterými se jako známá osobnost setkává, a jak na ně reaguje. Srovnali jsme obě televizní show a jejich specifika a hlavně to, co jí přinesly do života a kuchařské kariéry.
 
 


Když nevařím, tak jím.


Hibi prozradila, které jídlo by mohla jíst pořád (a proč to není hummus) a další plány do budoucna, včetně kuchařské stáže v restauraci Mlýnec. Hibi je ve všech situacích autentická, ať už v jejím přístupu k vaření, podnikání nebo v tom, jak se prezentuje na sociálních sítích. Pokud ji chcete poznat ještě o něco lépe, nenechte si tento díl ujít!


Tip na další podcast


Pustit podcast

Kateřina Hýlová: Sex and the City na talíři

Kateřina odhalí svou cestu k psaní pro český Forbes, přiblíží svůj vztah k vaření a podělí se o pár žhavých gastro tipů.

Pustit podcast

 

Podobné články

Chili Ta Thuy o jídle, hejtech a světě food influencerství

Kateřina Hýlová , 19.06.2025

V nové epizodě podcastu jsme přivítali Chili Ta Thuy – výraznou osobnost české gastro scény, kterou sledují desetitisíce lidí nejen kvůli jídlu, ale i díky jejímu osobitému humoru, sebeironii a odvaze říkat věci napřímo.

Pavel Štěpánek o řízení Mlýnce, změnách v gastronomii a proč je důležité dívat se za roh

Kateřina Hýlová , 04.06.2025

Naším hostem v podcastu Špetka chuti byl tentokrát Pavel Štěpánek – člověk, který je v Zátiší Group prakticky od samého začátku.

Lukáš Pohl o cukrařině jako řemesle, odpovědnosti tradice a moderním Myšákovi

Kateřina Hýlová , 23.05.2025

V nejnovější epizodě našeho podcastu jsme přivítali cukráře Lukáše Pohla, který dnes vede slavnou pražskou cukrárnu Myšák – místo, kde tradice potkává současnost a kde dezert není jen sladká tečka, ale důležitá součást zážitku.