alt-desktop

Hibi Ramadan o Hell's Kitchen, arabských kořenech a jídle jako lásce

23.10.2024

Doba čtení: 10 min

V nejnovějším dílu podcastu jsme si povídali s Hibi Ramadan. Hibi můžete znát z televizních show MasterChef Česko nebo aktuálně vysílané Hell's Kitchen Česko.

Rodiče chtěli, aby z ní byla lékařka, studovala mezinárodní vztahy, a přesto si zvolila cestu gastronomie a v Plzni otevřela vlastní bistro s názvem Prostě bistro, ve kterém učí Čechy jíst hummus. Otevřeli jsme i témata spojená s arabskou kulturou a přetrvávajícími stigmaty.


Pustit podcast

Jak samu sebe vidí Hibi Ramadan?

Jak kombinuje svoji roli v bistru, práci na sociálních sítích a účinkování v televizi, jaké jídlo by mohla jíst pořád?

Pustit podcast

V podcastu jsme probrali, jak zvládá kombinovat svou roli v bistru s televizní osobností a food influencerkou (i když tohle označení nemá sama ráda). Jak buduje brand svůj na sociálních sítích a co s ní dělají hejty, se kterými se jako známá osobnost setkává, a jak na ně reaguje. Srovnali jsme obě televizní show a jejich specifika a hlavně to, co jí přinesly do života a kuchařské kariéry.
 
 


Když nevařím, tak jím.


Hibi prozradila, které jídlo by mohla jíst pořád (a proč to není hummus) a další plány do budoucna, včetně kuchařské stáže v restauraci Mlýnec. Hibi je ve všech situacích autentická, ať už v jejím přístupu k vaření, podnikání nebo v tom, jak se prezentuje na sociálních sítích. Pokud ji chcete poznat ještě o něco lépe, nenechte si tento díl ujít!


Tip na další podcast


Pustit podcast

Kateřina Hýlová: Sex and the City na talíři

Kateřina odhalí svou cestu k psaní pro český Forbes, přiblíží svůj vztah k vaření a podělí se o pár žhavých gastro tipů.

Pustit podcast

 

Podobné články

Taste of Prague o tom, co českému gastru ještě chybí

Kateřina Hýlová , 09.01.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Zuzku a Honzu Valentovy, známé jako Taste of Prague. Tito průkopníci food tours u nás už více než deset let ukazují převážně cizincům krásy české gastronomie a odhalují, že naše kuchyně nejsou jen knedlíky a guláš.

Someliér Tomáš Novák o tom, s kterou (a jak velkou) lahví přežít Vánoce

Kateřina Hýlová , 18.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme si povídali s Tomášem Novákem, head someliérem Zátiší Group. A protože je před Vánoci, tak jsme se rozhodli tento díl vzít opravdu odlehčeně.

Adam Rundus a Dorota Dostálová o jídle, kuchařce a životní rovnováze

Kateřina Hýlová , 11.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Adama Runduse, letošního vítěze ocenění Objev roku ve Food blog roku, a jeho partnerku Dorotu Dostálovou.