Jana se s námi podělila o své zážitky ze stáží, které absolvovala po celém světě, i o to, jak se k nim staví jako zaměstnanec – a proč je důležité, aby zaměstnavatel podporoval růst i mimo vlastní kuchyň. Probrali jsme také její zařazení do prestižního výběru Forbes 30 pod 30 a jaké měla tehdy cíle – třeba vlastní vzdělávací platformu pro kuchaře, kterou si v rámci své práce vlastně už plní. Pokud chcete nakouknout Janě pod pokličku, můžete s ní absolvovat kurz přímo u ní doma. Naučí vás spoustu hacků, jak si uklidit lednici a mrazák, jak si správně zorganizovat práci a které spotřebiče opravdu nepotřebujete. Jana klade důraz na plánování, efektivitu, základní kuchařské návyky a také udržitelný přístup k vaření a ukazuje, jak jdou všechny principy z profesionální kuchyně přenést do té běžné (jen na myčku budete muset nominovat někoho z členů rodiny).