alt-desktop

Podcast Špetka chuti ze Zátiší: Tomáš Ngoc o zákulisí michelinské restaurace

13.09.2024

Doba čtení: 3 min

Tomáš Ngoc, talentovaný Moravák, který se vydal za svým snem až do Londýna, dnes vede prestižní restauraci Story, která získala dvě michelinské hvězdy.

Gastronomie nebyla zdaleka jeho první volbou, ale svým přístupem “skoč do vody a plav” se vypracoval ze začínajícího číšníka až na nejvyšší pozici. Kromě toho vede i VIP catering a odmítl i nabídku od samotného Gordona Ramseyho.

Pustit podcast

Zákulisí michelinské kuchyně s Tomášem Ngocem

Nahlédněte do tajů dvouhvězdičkové restaurace a objevte Tomášovu cestu z Moravy až k londýnskému michelinu. Inspirativní příběh, zákulisní tipy i vyhoření v gastronomii!

Pustit podcast

V našem podcastu se Tomáš dělí o své zkušenosti z Londýna, výzvy spojené s honbou za třetí michelinskou hvězdou a svůj pohled na to, co je potřeba pro úspěch ve špičkové gastronomii. Mluvíme o jeho cestě od Moravy k Michelinu, o tom, jak se dokázal vyrovnat s náročným tempem špičkových restaurací, a jaké ambice má pro budoucnost Story. Tomáš nám také prozradil, co ho na práci nejvíce baví, co ho motivuje, jak relaxuje mimo práci a které kavárny doporučuje jako nejlepší místa pro milovníky kávy.
 
 

Zaposlouchejte se a ponořte se do světa špičkové gastronomie.


Zajímá mě více

Marcel Jinoch o svém návratu do české gastronomie

Marcel sdílí své zkušenosti z New Yorku a plány na zlepšení české gastronomie. Nahlédněte do světa špičkových restaurací a jeho návratu do Prahy.

Zajímá mě více

Podobné články

Hibi Ramadan o Hell's Kitchen, arabských kořenech a jídle jako lásce

Kateřina Hýlová , 23.10.2024

V nejnovějším dílu podcastu jsme si povídali s Hibi Ramadan. Hibi můžete znát z televizních show MasterChef Česko nebo aktuálně vysílané Hell's Kitchen Česko.

Kateřina Hýlová píše o jídle jako Carrie o lásce aneb Sex and the City na talíři

Petra Jehne , 19.10.2024

Nejnovější díl našeho podcastu je opravdu lahodný. Vyzpovídali jsme totiž Kateřinu Hýlovou, moderátorku našeho podcastu a dlouholetou autorku článků o jídle pro český Forbes. Zjistěte, jak se dostala k psaní a jak to má s vařením?

Láďa Vaníček o šikaně v kuchyni, práci šéfkuchaře i trendech ve vaření

Kateřina Hýlová , 14.10.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme si povídali se šéfkuchařem restaurace Mlýnec, Láďou Vaníčkem. Už jako malý se obával, že mu nikdo pořádně neuvaří, tak vzal věci do vlastních rukou a stal se kuchařem.