alt-desktop

Podcast Špetka chuti ze Zátiší: Tomáš Ngoc o zákulisí michelinské restaurace

13.09.2024

Doba čtení: 3 min

Tomáš Ngoc, talentovaný Moravák, který se vydal za svým snem až do Londýna, dnes vede prestižní restauraci Story, která získala dvě michelinské hvězdy.

Gastronomie nebyla zdaleka jeho první volbou, ale svým přístupem “skoč do vody a plav” se vypracoval ze začínajícího číšníka až na nejvyšší pozici. Kromě toho vede i VIP catering a odmítl i nabídku od samotného Gordona Ramseyho.

Pustit podcast

Zákulisí michelinské kuchyně s Tomášem Ngocem

Nahlédněte do tajů dvouhvězdičkové restaurace a objevte Tomášovu cestu z Moravy až k londýnskému michelinu. Inspirativní příběh, zákulisní tipy i vyhoření v gastronomii!

Pustit podcast

V našem podcastu se Tomáš dělí o své zkušenosti z Londýna, výzvy spojené s honbou za třetí michelinskou hvězdou a svůj pohled na to, co je potřeba pro úspěch ve špičkové gastronomii. Mluvíme o jeho cestě od Moravy k Michelinu, o tom, jak se dokázal vyrovnat s náročným tempem špičkových restaurací, a jaké ambice má pro budoucnost Story. Tomáš nám také prozradil, co ho na práci nejvíce baví, co ho motivuje, jak relaxuje mimo práci a které kavárny doporučuje jako nejlepší místa pro milovníky kávy.
 
 

Zaposlouchejte se a ponořte se do světa špičkové gastronomie.


Zajímá mě více

Marcel Jinoch o svém návratu do české gastronomie

Marcel sdílí své zkušenosti z New Yorku a plány na zlepšení české gastronomie. Nahlédněte do světa špičkových restaurací a jeho návratu do Prahy.

Zajímá mě více

Podobné články

Kristína Nemčková o nejlepším jídle, vlastních pop upech a sociálních sítích

Kateřina Hýlová , 06.10.2024

Kristína Nemčková, v pouhých 23 letech má za sebou tolik zkušeností, co někteří kuchaři nenasbírají za celý život. Vaří od malička, od 12 buduje svůj brand na sociálních sítích a cílevědomě jde za svými sny, který si jeden po druhém plní.

Daniel Bureš: Nový šéfkuchař V Zátiší o Hell's Kitchen, kariéře a životě mimo kuchyni

Kateřina Hýlová , 24.09.2024

V novém díle podcastu Špetka chuti jsme si povídali s Danielem Burešem, novým šéfkuchařem restaurace V Zátiší. Zjistíte, jaké to bylo v Hell's Kitchen, jak se dostal ke kuchařině a čemu se věnuje ve volném čase.

Podcast Špetka chuti ze Zátiší: Marcel Jinoch o svém návratu do české gastronomie

Kateřina Hýlová , 04.09.2024

Marcel Jinoch, který opustil prestižní kariéru v New Yorku, je naším hostem v nejnovějším dílu podcastu. Podělil se o své zkušenosti v New Yorku, realitu návratu do Prahy a o nové projekty, na kterých pracuje.