alt-desktop

Veronika Pourová z Ne hladu o tom, jak do vyvážené stravy patří fastfood

29.11.2024

Doba čtení: 3 min

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Veroniku Pourovou, nutriční terapeutku a spoluzakladatelku poradny Ne hladu. Veronika bojuje za pravdu o jídle a vyvrací časté mýty o výživě.

Veronika nám přiblížila, proč si vybrala právě nutriční terapii, kdy se při pobytu v USA zamilovala do jejich sladkostí a přivezla si pár kilo navíc. 

Pustit podcast

Poslechněte si celý podcast s Veronikou Pourovou z Ne hladu

O výživě, mýtech a zdravém přístupu k jídlu! Klikněte a  nalaďte se.

Pustit podcast

Povídali jsme si také o tom, co pro ni osobně znamená zdravá strava, jestli cítí tlak na to, jakou má sama postavu, a jestli dokáže bez výčitek sáhnout i po „nezdravých“ jídlech – sama přiznává, že miluje chicken nuggets z McDonald's a jedna sladkokyselá omáčka nestačí.

Velkým tématem rozhovoru byly nejčastější mýty, se kterými se ve své praxi setkává, a jak na ně lidé reagují, když zjistí, že nejsou pravdivé. Veronika nám prozradila, co ji na sociálních sítích nejvíc vytáčí, a doporučila profily, které podle ní opravdu stojí za sledování. Poradila nám, jak si v restauraci vybrat vyvážené jídlo, i když nejsme experty na výživu.

Přečtěte si více

Kdo stojí za Ne hladu?

Chcete vědět, kdo jsou nutriční expertky, které mění pohled na zdravé stravování? Odhalte jejich příběhy, filozofii a zjistěte, proč jsou hvězdami české výživové scény!

Přečtěte si více

Probrali jsme i spolupráci Ne hladu se Zátiší Group, kde Veronika pomáhá s výživovými doporučeními a kalkulacemi. Pokud vás zajímá, jak skloubit zdravý přístup k jídlu s běžným životem, co dělat s nesmyslnými radami, které na nás útočí ze všech stran, nebo jak do jídelníčku zapojit oblíbená „nezdravá“ jídla, určitě si tento díl podcastu Špetka chuti ze Zátiší nenechte ujít!

Tip na další podcast

Pustit podcast

Marek Všelicha o gastro zkušenostech z Itálie, Austrálie a Londýna

Marek nám přiblížil svou vizi, jak do etablovaného podniku vnést svěží vítr a posunout zážitkový servis na vyšší úroveň.

Pustit podcast

Podobné články

Taste of Prague o tom, co českému gastru ještě chybí

Kateřina Hýlová , 09.01.2025

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Zuzku a Honzu Valentovy, známé jako Taste of Prague. Tito průkopníci food tours u nás už více než deset let ukazují převážně cizincům krásy české gastronomie a odhalují, že naše kuchyně nejsou jen knedlíky a guláš.

Someliér Tomáš Novák o tom, s kterou (a jak velkou) lahví přežít Vánoce

Kateřina Hýlová , 18.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme si povídali s Tomášem Novákem, head someliérem Zátiší Group. A protože je před Vánoci, tak jsme se rozhodli tento díl vzít opravdu odlehčeně.

Adam Rundus a Dorota Dostálová o jídle, kuchařce a životní rovnováze

Kateřina Hýlová , 11.12.2024

V nejnovějším díle podcastu jsme přivítali Adama Runduse, letošního vítěze ocenění Objev roku ve Food blog roku, a jeho partnerku Dorotu Dostálovou.