V rozhovoru jsme rozebrali, co všechno catering vlastně zahrnuje – od pečlivé přípravy a plánování až po realizaci samotné akce. Kuba a Štěpán nám vysvětlili, jak často je třeba improvizovat a přizpůsobovat se podmínkám, jaká specifika obnáší organizace akce pro stovky hostů a třeba by za hranicemi Prahy a České republiky vůbec.
Kuba se Štěpánem se s námi podělili o historky, které zažili, a lokace, které pro ně mají speciální hodnotu a také ty, které jsou největší challenge na uspořádání jakékoliv akce. Zjistili jsme také, jaký byl jejich nejvydařenější event a jaké trendy v cateringu pozorují v posledních letech – od většího důrazu na udržitelnost až po inovace v prezentaci jídla.
Pokud vás zajímá, jak catering skutečně funguje, jak se měnil v průběhu posledních 20 let a jaké mýty o cateringu stále přetrvávají, nenechte si tento díl podcastu ujít. Dozvíte se, co všechno může během akce jít špatně, jak kluci ze Zátiší Catering tyto situace zvládají, a kde se inspirují pro své neustálé zlepšování.