Kolik jídla vyhodíte?

Kristina Zabrodská , 03.02.2024

Snažíte se nakupovat jen to, co sníte? A sníte opravdu pokaždé všechno? Třetina vyprodukovaného jídla na světě se vyhodí. Neplýtvejte jídlem s námi!

Věčná krása

Kristina Zabrodská , 16.12.2023

Tento rok Zátiší Group šlápla do udržitelnosti ve všech svých divizích, takže udržitelné dárky jako vánoční poděkování klientům a dodavatelům byla jasná volba. Láhvím vypitým v restauracích Mlýnec a V Zátiší vdechli nový život v podobě skleniček a váz za pomoci české sklárny SRNA.

Nejlepší party roku

Kristina Zábrodská , 16.11.2023

Vánoční večírky pořádají všichni a hosté pak často stojí před složitým rozhodnutím, který si vybrat. Pozvěte je už teď na novoroční party. V lednu a v únoru se všichni rádi setkávají a skvělá akce perfektně zkrátí dlouhou chladnou zimu. Jak ji připravit tak, aby se stala nezapomenutelnou?

Udržitelnost v Zátiší cateringu v praxi

Kristina Zabrodská , 07.11.2023

V 2. díle podcastu o udržitelnosti si Soňa Klepek Jonášová povídá s Janem Šmelhausem, managing directorem Zátiší Group. Jeho tým denně připraví 2 - 3 akce, ročně se jedná o 800 až 1000 eventů. I malé opatření tak má velký dopad. Jaké konkrétní udržitelné kroky při každé akci dělají?

4 pilíře udržitelnosti Zátiší Group

Kristina Zabrodská , 06.11.2023

Společnost Zátiší prosazuje principy udržitelnosti již sedm let, při plnění nové evropské směrnice CSRD má tak pořádný náskok. Co znamená požadavek ESG Reporting v praxi, si v novém podcastu o udržitelnosti povídala Soňa Klepek Jonášová s Jiřím Medvecem, ambasadorem udržitelnosti a floor managerem společnosti Zátiší Group pro Fresh & Tasty kantýnu Amaroun Café Google.

Zcela veganský kongres

Kristina Zábrodská , 28.10.2023

Zátiší Catering je průkopníkem udržitelnosti v gastronomii, ať už se jedná o sezonní lokální suroviny, správnou kalibraci porcí, ekologické krabičky pro odnos jídla domů, eliminaci plastů i zvyšování poměru vegetariánských pokrmů. Čistě veganský kongres však byl novou výzvou!