alt-desktop

Novinka ze Zátiší! Pop Up, kde se fast food potkává s fine diningem

06.03.2024

Doba čtení: 8 min

V srdci pražského Karlína, moderní a dynamické čtvrti a zároveň foodie destinaci, jsme otevřeli náš nový Pop Up ze Zátiší! Revoluční gastronomický koncept a unikátní fúze toho nejlepšího z fast foodu a fine diningu.

Je to vůbec možné? “Jde o spojení toho nejlepšího jídla, skvělých koktejlů, milého a přátelského servisu a zároveň rychlosti, která je typická spíš pro fast food. Už nemusíte trávit hodiny v luxusních restauracích a utratit tisíce, abyste dostali nekompromisní kvalitu,” nastiňuje koncept Sanjiv Suri, CEO Zátiší Group. 


V čem je nový Pop Up jiný?


Znáte ten pocit, kdy se nemůžete rozhodnout, co si dát? Už nemusíte! Představte si možnost vybrat si jídlo z různých koutů světa, připravené špičkovými šéfkuchaři z prvotřídních surovin, a to vše doplněné o signature koktejly, jaké byste našli v nejlepších barech světa. Perfektní křupavá pinsa, nejlepší butter chicken v Praze, k dokonalosti přivedená svíčková a taky kreativní novinky, které jinde nenajdete! “Začali jsme s nanitos, o kterých už teď naši hosté říkají, že to je ta nejlepší věc pod sluncem. Vláčný indický naan plníme čerstvou zeleninou a vegetariánskými hráškovými kroketami, kuřecí tikkou nebo hovězím kebabem. Tady jsem mimochodem přispěl svým dílem a hovězí kebab je podle mého receptu,” směje se Sanjiv.



Generální manažer Marcel Jinoch přináší do Pop Upu své bohaté zkušenosti z prestižní newyorské scény. 


Díky jeho signature koktejlům se přenesete alespoň v myšlenkách na Manhattan. “Takovou piña coladu jste nikdy neměli! Klame svým vzhledem. Průhledný drink, co jako piña colada vůbec nevypadá, ale přesně tak chutná! A to je náš styl, boříme zajeté stereotypy a nebojíme se riskovat,” říká Sanjiv a dodává, že Pop Up je vlastně takový start up, kde vznikají a dál budou vznikat neotřelé věci. Některé z nich vyjdou, jiné zase ne, ale o tom tahle laboratoř je.



Světová atmosféra za cenu, která vás nezruinuje


Už nemusíte cestovat přes půl světa, abyste zažili světovou úroveň servisu a atmosféru. Kromě jídel je unikátem i popupový tým složený z mnoha národností. Tento kulturní a rozmanitý blend vytváří něco tak jedinečného, co musíte vyzkoušet na vlastní kůži. “U fast foodu jsme se inspirovali nejen rychlostí, ale i cenou. Za super večeři s koktejlem nebo dokonce skleničkou Grand Cru šampaňského zaplatíte do 600 Kč. Navíc máte rychlost večeře plně pod kontrolou pomocí objednávek přes QR kód. Záleží tak jenom na vás, jestli spěcháte, nebo u nás strávíte celý večer,” dodává Sanjiv.

Teď už je jenom na vás, abyste si tenhle experiment ze Zátiší přišli vyzkoušet a dali nám vědět, co si myslíte. Jen díky tomu tuhle příležitost využijeme naplno a kdo ví, třeba otevřeme nové Pop Upy od Berlína po Singapur.


Rezervovat stůl

Chci zažít dobrodružství v POP UPu

Ochutnejte 3 příběhy z různých koutů světa - italskou Pinsu, indickou kuchyni a to nejlepší z té české.

Nechte se unést za hranice všedních chutí. Celý týden od 11 - 22 h.

Rezervovat stůl

Podobné články

Kam na pracovní oběd v centru Prahy

Kateřina Hýlová , 23.05.2024

Business lunch je specifická disciplína. Je to příležitost setkat se s obchodním partnerem nebo klientem v příjemném a klidném prostředí, ideálně při několika chodech a možná i se skleničkou dobrého vína.

Tip na výlet: ŠKODA MUZEUM a Café Restaurant Václav

Kristina Zabrodská , 24.04.2024

Prohlídku historických aut ve Škoda Muzeu v Mladé Boleslavi spojte s obědem nebo kávou v Café Restaurant Václav, které také patří do Zátiší Group.

Víkendový brunch s koktejlem nebo rovnou šampaňským

Kateřina Hýlová , 13.03.2024

Brunch je přesně ten typ jídla, který do sebe schová všechno od perfektních vajíček po několikachodové menu. A upřímně, víkendový brunch milujeme snad všichni a dokážeme na něm strávit hodiny. K tomu mimosa nebo šampaňské a o povedený víkendový zážitek je postaráno.