Témata
Formáty
Restaurace
Zátiší Group
26.06.2025 Kristina Zábrodská
Kristina Zábrodská , 10.06.2025
V restauraci Mlýnec nově ochutnáte kozí sýry z Povltaví. Šéfkuchař Láďa Vaníček si je osobně vybral na farmě Kozí roh.
Cvičení
Zdraví
Životní styl
Kateřina Hýlová , 02.04.2025
Spouštíme náš nový seriál Fyzio Pilates s Paní Božskou! Každý díl vás provede krok za krokem cvičením zaměřeným na mobilitu, stabilitu a regeneraci těla. Pokud máte pocit, že po zimě je vaše tělo ztuhlé a plné napětí, náš seriál je tu pro vás!
Recept
Ne hladu: Jolana Zemanová , 25.05.2024
Děti zmrzliny a nanuky milují, a co teprve když si je můžete spolu s nimi připravit doma! Nejenže je to zábava, ale také máte kontrolu nad složením a množstvím cukru. Vsaďte na zdravé mlsání a překvapte své ratolesti domácími nanuky plnými vitamínů.
04.04.2025 Ne hladu: Natálie Staroveská
Host
Kateřina Kočičková , 01.07.2025
Představte si dokonalý letní den. Slunce vás šimrá na tváři, vzduchem voní rozkvetlé stromy a vy držíte v ruce kornout s krémovou vanilkovou zmrzlinou, která chutná tak, že se stává zážitkem, ne jen dezertem.
Kristina Zábrodská , 01.07.2025
Tipnete si, kolik v restauracích Mlýnec a V Zátiší spotřebují za měsíc citrusů? Vymačkané slupky, ani nakrájené a nespotřebované kousky však nekončí v koši, ale v sudu.
Kateřina Hýlová , 29.06.2025
Venku to konečně vypadá jako léto, a tak jsme do nové epizody podcastu Špetka chuti pozvali tu nejpovolanější, když přijde na zmrzlinu – Kateřinu Kočičkovou, redaktorku magazínu Apetit a autorku blogu Tři kopečky. Kateřina už roky sleduje vše, co se v Česku i ve světě šustne kolem zmrzliny a ty nejlepší i hodnotí.
Kateřina Hýlová , 19.06.2025
V nové epizodě podcastu jsme přivítali Chili Ta Thuy – výraznou osobnost české gastro scény, kterou sledují desetitisíce lidí nejen kvůli jídlu, ale i díky jejímu osobitému humoru, sebeironii a odvaze říkat věci napřímo.
Kateřina Hýlová , 04.06.2025
Naším hostem v podcastu Špetka chuti byl tentokrát Pavel Štěpánek – člověk, který je v Zátiší Group prakticky od samého začátku.
Kam na jídlo
Kristina Zábrodská , 23.05.2025
Čím kantýna v budově Aspira Business Centre, provozovaná už 7 let týmem z Fresh & Tasty, okouzlila porotu soutěže Kantýna roku a čím stále mile překvapuje hosty?
Kateřina Hýlová , 23.05.2025
V nejnovější epizodě našeho podcastu jsme přivítali cukráře Lukáše Pohla, který dnes vede slavnou pražskou cukrárnu Myšák – místo, kde tradice potkává současnost a kde dezert není jen sladká tečka, ale důležitá součást zážitku.