Témata
Formáty
Řadit podle
Podcast
Autoři
Host
Kateřina Hýlová , 23.05.2025
V nejnovější epizodě našeho podcastu jsme přivítali cukráře Lukáše Pohla, který dnes vede slavnou pražskou cukrárnu Myšák – místo, kde tradice potkává současnost a kde dezert není jen sladká tečka, ale důležitá součást zážitku.
Kateřina Hýlová , 08.05.2025
V novém díle našeho podcastu jsme přivítali Darinu Křivánkovou – novinářku, publicistku, bývalou šéfredaktorku magazínu Gurmet, ale hlavně ženu, která se nikdy nebála vykročit z komfortní zóny.
Kateřina Hýlová , 24.04.2025
V nové epizodě podcastu jsme přivítali Janu Jelič – šéfkuchařku, kreativní mysl a jednu z mála výrazných žen na české gastronomické scéně.
Kateřina Hýlová , 17.04.2025
V nové epizodě našeho podcastu jsme si povídali s hostem, který sice zůstává v anonymitě, ale její instagramové jméno zná každý, kdo se zajímá o pražskou gastronomii – Czechfoodie.
Kateřina Hýlová , 09.04.2025
V novém díle našeho podcastu jsme přivítali bratry Marka a Michala Borské, zakladatele pekárny Supernova Bakehouse, která se během krátké doby stala pojmem na pražské gastro scéně.
Kateřina Hýlová , 02.04.2025
V nové epizodě podcastu jsme přivítali mladého šéfkuchaře Maroše Jambora, který se do gastronomie dostal poněkud netradičně - z prostředí vrcholového sportu.
Kateřina Hýlová , 27.03.2025
V novém díle podcastu jsme přivítali Martina Štangla, šéfkuchaře, který propůjčil své jméno stejnojmenné restauraci Štangl. Vznikla v roce 2023 jako samostatný projekt uprostřed jiného, a to neméně známého podniku Eska.
Udržitelnost
Kateřina Hýlová , 19.03.2025
V nejnovějším díle podcastu jsme se podívali na jídlo, které by normálně skončilo v koši, a na to, jak ho můžeme zachránit.
Kateřina Hýlová , 13.03.2025
V nejnovějším díle podcastu byl naším hostem Giang Ta, spolumajitel Taro Group. Se svým bratrem stojí za úspěšnými podniky jako Gao Den, Dian, Pho 100 a Taro.
1, 2, 3, 4